Ravintolat Euroopassa

Saksa

Maredo, Berliini
Berlin Charlottenburg, Kurfürstendamm 214
Grill Maredo* on Etelä-Amerikkalaistyylinen pihviravintolaketju Saksassa (katso ravintolakartta tästä), jonka menu kattaa pihvien lisäksi vartaat, "platterit" ja jälkiruat.
Kävimme Berliinissä joulukuussa 2012 ja lähin Maredo oli vajaan parin korttelin päässä hotellistamme. Eksyimme onneksi viisipäiväisellä reissulla heti ensimmäisenä päivänä tähän ravinteliin ja käytimmekin sen palveluita useampaan otteeseen. Avoeliön nauttiessa täydellisen mediumiksi paistetuista pihveistä uuniperunan kanssa, minä herkuttelin kalkkunan filé:llä villiriisi seuralaisenaan. Kokeilimme myös kahden hengen ns. "party-platteria" jossa on useampaa sorttia tarjolla, sekä söimme alkuruuaksi minikokoisia lihavartaita ja kanansiipiä. Jälkiruuaksi suklaahyydykettä tai jäätelöä tai.. Täysi kymppi! Tietenkään en voi puhua koko ketjun ravintolatarjonnasta, mutta tässä kyseisessä paikassa palvelu oli tehokasta, ystävällistä ja ruokailla sai rauhassa. Suosittelemme kaikella rakkaudella, tänne pitää päästä uudelleen!

*Linkkien takaa löytyvät sivut ovat saksaksi.

Block House, Berliini
Friedrichstrasse 100, Berlin
Block House* on pihviravintolaketju Euroopassa. Saksan lisäksi ravintoloita löytyy mm. Lissabonista, Marbellasta ja Mallorcalta (katso BH-ravintoloiden sijainnit täältä). Pysähdyimme kaupunkikierroksella tähän kyseiseen ravintolaan syömään ja hetken listaa selailtuamme ja avoeliön harkittua jopa sieltä löytyvää 500g T-luu pihviä, päätimme kuitenkin ottaa vain burgerit lounaaksi, pihvit saisivat jäädä myöhemmälle. Hämmennys oli suuri lautasten saapuessa pöytään, kuten kuvien perusteella voi arvata. Köyhääkin köyhemmän näköiset annokset kuitenkin yllättivät positiivisesti ollessaan mielettömän herkullisia, etenkin uuniperunastakin löytyneellä sour cream-kastikkeella höystettynä. Pieni on kaunista, yksinkertaisuus hyve ja nälkä paras mauste. Seuraavalla reissulla pihviä. Ehdottomasti pihviä.

*Linkkien takaa löytyvät sivut ovat englanniksi. Sivun alareunasta kielen saa vaihdettua saksaksi.


Minulle ei makseta tai tarjota hyvitystä suosittelemisesta , vaan kaikki ovat henkilökohtaisia mielipiteitäni, joskus avoeliötä lainaten. Mainitsen täällä ravintoloita, joista olen tavallisena asiakkaana saanut hyvää palvelua, mahtavaa ruokaa ja ennenkaikkea hyvän fiiliksen. Päivitän sivua aina lisäkokemuksien kertyessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)