torstai 28. maaliskuuta 2013

AuradippiTampere tunnetaan "mustanmakkaran" lisäksi myös "Hot Wings"-kaupunkina, eikä suotta. Siellä pari vuotta viettäneenä voin sanoa etten ole vielä mistään muualta löytänyt yhtä hyviä kanansiipiä!
Kaverini, joka on töissä eräässä anniskeluravintolassa mikä viinanmyynnin ohessa tarjoaa siipiä nälkäisille ryypiskelijöille, kertoi minulle rakastamani auradipin salat, jotka ajattelin nyt jakaa lukijoiden kanssa.
Shh, se on salaisuus.. ;)

1prk kermaviiliä (itse käytin tällä kertaa vastaavan määrän Turkkilaista jogurttia)
½ aurajuustokolmiosta
½ kasvisliemikuutiosta
Ripaus paprikamaustetta, suolaa ja pippuria

Murenna puolikas aurajuusto vaikka haarukalla pieneksi kulhossa, kippaa kermaviili päälle. Murenna kasvisliemikuution puolikas veitsellä jauhoksi, ainakin Knorrin liemikuutiolla tämä onnistuu helposti. Myös valmis kasvisliemijauhe käy, jos sitä saa käsiinsä jostain helposti.

Ripsaise myös muut mausteet joukkoon ja sekoita hyvin!

Tämä dippi toimii niin kanansiipien, kuin kurkku-, porkkana- ja paprikatikkujen kaverina, melkeinpä missä tahansa mihin voi aurajuustoa käyttää :D Mutta hämäävintä kyllä, suurin osa tutuista jotka ei välitä aurajuustosta sellaisenaan, ovat pitäneet tätä kastiketta hyvänä. Eihän se ole kuin kokeilla ja maistella ;)

EDIT: Huomatkaa toki äärimmäisen hieno pääsiäismanikyyri-peukalo kuvassa! Koko manikyyri näyttää siis tältä;Inspiraatio kynsiin saatu Nelliinan Vaatehuone-blogin tekstistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)