sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Grilliherkkuja

Meidän kesä alkoi siis grillailemalla, heti kun säät sallivat toukokuun alkupuolella :)

Mitäs siellä grillissä tiriseekään?

Kattaus kolmelle, jotain kylmää kaveriksi.

Kanaa, pekonia, tomaattia ja riisiä.

Omatekoiset "salsasoossit".

Idea grillaamiseen lähti yllättäen kaupasta, aivan ex-tempore, kun kylmähyllystä löytyi Atrian kesäherkut -  Broilerin Grillipaletti. 1200g kanaa, kolmessa eri muodossa ja hintaakin vain noin kymmenen euroa, eikä valittamista laadussa :) Tähän hätään en löydä järkevää kuvaa netistä, enkä itseasiassa koko tuotetta, vain Viljaporsaan Grillipaletin.. Nooh.

Tietty sitten piti pohtia mitä niiden kanssa syödään. Tuttava halusi täytettyjä tomaatteja ja mie sain idean pekonirullista. Niitä kyytiin, lisäksi hieman mausteita ja valkosipulia, ja ei kun kaupasta ulos.

Ateria kokonaisuudessaan,

Atria Broilerin grillipaletti
Tomaatteja, joihin sisälle kanarisottoa
Pekoni"mattoja" kääritty rullaksi, näissäkin sisällä kanarisottoa
Tomaatin sisuksista tehty muhennos, johon mausteeksi tabascoa, mustapippuria, kuullotettua sipulia, ripaus suolaa ja muutama murskattu valkosipulinkynsi.
Kanarisotossa oli riisiä, kanasuikaleita, fetajuustoa ja valkosipulia

Kyytipoikana perunasalaattia, Karjalaa ja Sommersby:a :) Kyllä näillä eväillä kelpasi aloittaa grillikausi ja katsella illan jääkiekon MM-matsi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)