keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kana-pekoni-makkaramuhennos

Nimitysten keksiminen ruuille ei ole meikäläisen vahvin ala, mutta makuhan se ratkaisee :D
Tänään vuorossa vähän tämmöinen "kaikki mitä kaapista löytyy".



Kanapekonimuhennos (kuudelle)

1pkt pekonia
3 pitkää mausteista nakkia (bratwurst)
750g (maustamattomia) kanasuikaleita
5 kirsikkatomaattia
1 avocado
1prk ruokakermaa
pala Koskenlaskijaa
1 pieni sipuli
½ lime
Mausteita (Vampyree, chili, paprika, pippuri, soija..)

Pieni pekonit ja ruskista pannulla. Heitä kaveriksi pilkotut makkarat ja anna niidenkin ottaa väriä. Kaada lautaselle talteen ja kaada pannulle öljyä ja pilkottu sipuli, kuullota. Heitä mausteet sipulin kaveriksi ja perään kanasuikaleet. Ruskista kanat, purista limestä mehu joukkoon, kun kanat ovat lähes kypsiä, lisää kyytiin pekonit ja makkarat.
Lisää pannulle pilkotut tomaatit ja avokado, sen jälkeen Koskenlaskija ja ruokakerma. Anna hautua niin, että kerma sakenee.
Keitä kaveriksi riisiä ja ota lasi viiniä kaveriksi, avot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)