sunnuntai 1. helmikuuta 2015

After Eight -suklaajuustokakku. Liivatteeton!

Lisää juustokakkukokeiluja! Makeahammasta kolotti iltasella, katsoin mitä kaapista löytyy ja lopputulos on tässä, olkaas hyvät.



Juustokakku

150g Digestive-keksejä
70-100g sulatettua voita

400g (Vanilja) tuorejuustoa
2dl kuohukermaa
150g After Eight -suklaata
100g Wiener Nougat -crush 
n. 50g (kaksi kourallista) tummaa suklaata
(jos jätät nougatin pois ja tumman suklaan pois, laita 200g After Eightejä)
Ripaus vanilja-aromia.

Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa, kunnes lopputulos muistuttaa märkää hiekkaa. Levitä irtopohjavuokaan tasaisesti, juustokakun pohjaksi ja laita odottamaan jääkaappiin.
Sulata suklaat vesihauteessa, kun suklaa on sulanut, sekoita se tuorejuustoon. Vatkaa kerma vaahdoksi vanilja-aromin kanssa. Yhdistä kerma ja suklaa-tuorejuustoseos.
Kaada vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli, vähintään 4 tuntia.

Tämä kakku oli kyllä niin tautisen makeaa, että ei tarvinnut isoa palaa syödä ku sokerihammas oli hiljaa :D

2 kommenttia:

  1. Täytyypä pistää korvan taa tää ohje, kerta jonkinlainen riippuvuus on after eighteihin ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä en ole saanut ilmoitusta kommentista :|
      Kannattaa kokeilla, suosittelen ehkä jopa ennemmin tekemään ilman nougat crushia, koostumus oli hiukan hassu. Tästä riittää kyllä, on niin makeaa että hui :D

      Poista

Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)