keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Täytetyt kanafileet


Pientä hiljaiseloa on ollu blogin puolella, pahoittelen! Ruokaa on kyllä tehty, mutta ei ole muistanut kuvata tai en ole ehtinyt päivittämään.
Tänään tein ruokaa nälkäiselle salitreenaajalle (=avoeliölle) näin;

2 kpl isoja maustamattomia kanafileitä
Pala Koskenlaskijaa, voimakas
2 rkl aurajuustodippiä 
(jonka ohje löytyy täältä)
1-1½rkl Yrttisekoitus
1-1½ dl ruokakermaa
Kanamaustetta, currya, chiliä, suolaa ja pippuria

Laita uuni lämpenemään 200-asteeseen ja jos teet lisäkkeeksi  riisiä, laita vesi kiehumaan.
Halkaise kanafileet, mutta älä läpi asti, leikkaa reunaan ikäänkuin tasku, mihin saat täytteen laitettua.

Tee täyte, sekoita haarukalla Koskenlaskija ja auradippi, heitä joukkoon yrttisekoitus. Täytä kanafileet tällä "mössöllä". Sulje reuna käyttäen hammastikkuja "tikkeinä" :D
Kuumenna paistinpannu ja laita öljyä, paista kanafileet joka pinnalta nopeasti pannulla pyöräyttäen. Laita kanat pieneen uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma. Ripsauttele ruokakerman ja kanafileiden päälle mausteet oman maun mukaan ja laita uuniin n. 40 minuutiksi. Ruokakerma toimii kastikkeena ruuan kanssa :)

Tein vielä riisin lisäksi wokkivihanneksia, ihan pannulla paistaen, mutta lisäsin niihinkin mausteita; pippuria, suolaa, paprikaa, chiliä ja hunajaa (1tl) sekä Sweet Thai Chili Sauce-kastiketta (1tl). Kunhan riisi on kypsää, ovat kanatkin ja sitten vain syömään! :)

1 kommentti:

  1. Kiitos viestistä, nyt Keittiörakkautta-blogi löytyy etsiresepti.fi:stä! :)

    VastaaPoista

Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)