sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Nopea tomaattinen jauhelihakastike

Ruokavalion vuoksi olen jättänyt vaaleat viljat mahdollisimman vähälle. Tietysti täysjyvää menee välillä, jo ihan vaihtelun vuoksi, mutta ongelmaksi tuli tällä kertaa kastikkeen suurustaminen. Äidin ohjeet takaraivosta esille ja omat sävellykset päälle, lopputulos olkaa hyvät!

TUHDIN TOMAATTINEN JAUHELIHAKASTIKE
250g jauhelihaa
Puoli tölkkiä tomaattimurskaa
2rkl chilisoosia (Tabascokin käy, oman maun mukaan)
1 sipuli
4-5 valkosipulin kynttä
( n. 4rkl ruokakermaa)
Reilusti mausteita, grillari, paprika, mustapippuri, valkosipuli
Ripaus suolaa

Kuutioi sipuli ja pieni valkosipuli sekä kuullota ne pannulla. Ruskista jauheliha ja mausta se. Kaada tomaattimurska pannulle, lisää loraus vettä ja anna hautua. Loppuvaiheilla lisää ruokakerma ja chilikastike, hauduta vielä hetki pienellä lämmöllä (1-2).
Tarjoile vaikka spagetin kaverina, lämpöä loskakeleille! :)
(Keksin blogille juuri uuden vuoden lupauksen; nyt kun päivänvaloa on enemmän saatavilla, pyrin parantamaan kuvieni laatua! )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)