Ajattelin ensin, että todennäköisesti vain kynnet irtoavat toisistaan ja ne pitää ottaa ja kuoria vielä erikseen. Mutta ei! Minulla oli käytössä 2 samankokoista muovikulhoa, metallisia en omista, ja tämä toimi täydellisesti! Kahdeksasta kynnestä viisi (5!) oli täysin kuoriutunut ja pilkkomisvalmiita! Mahtavaa! Valkosipulin kuoriminen ei ole ikinä ollut helpompaa ja nopeampaa, kokeilkaa ihmeessä! :)
keskiviikko 10. heinäkuuta 2013
Vinkki viikoksi!
Pääsin tänään kokeilemaan Martha Stewartin kokkikouluvihjettä, jossa näytetään miten valkosipuli kuoriintuu helpoiten:
Ajattelin ensin, että todennäköisesti vain kynnet irtoavat toisistaan ja ne pitää ottaa ja kuoria vielä erikseen. Mutta ei! Minulla oli käytössä 2 samankokoista muovikulhoa, metallisia en omista, ja tämä toimi täydellisesti! Kahdeksasta kynnestä viisi (5!) oli täysin kuoriutunut ja pilkkomisvalmiita! Mahtavaa! Valkosipulin kuoriminen ei ole ikinä ollut helpompaa ja nopeampaa, kokeilkaa ihmeessä! :)
Ajattelin ensin, että todennäköisesti vain kynnet irtoavat toisistaan ja ne pitää ottaa ja kuoria vielä erikseen. Mutta ei! Minulla oli käytössä 2 samankokoista muovikulhoa, metallisia en omista, ja tämä toimi täydellisesti! Kahdeksasta kynnestä viisi (5!) oli täysin kuoriutunut ja pilkkomisvalmiita! Mahtavaa! Valkosipulin kuoriminen ei ole ikinä ollut helpompaa ja nopeampaa, kokeilkaa ihmeessä! :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)