keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kanavuoka

Eiliseltä jäi spagettia ja riisiä, juuri oikea määrä kolmelle henkilölle. Kanafileitä kaivoin pakasteesta ja hetken rapsuttelin takaraivoani että mitä ihmettä teen taas kanasta. Pienen kaappirundin jälkeen lopputulos on tässä.



KANAVUOKA

370g pieniä kanafileitä (isoja suikaleita)
Puolikas sipuli
4 valkosipulin kynttä
2-3 kourallista pähkinöitä
110g täysjyvä pastaa tai riisiä (raakapaino ennen keittämistä)
Mausteet; paprika, grillimauste, kanamauste, mustapippuri, suola
1dl ruokakermaa (alle 5% )
Encona hot pepper sauce

Keitä riisi/pasta ja kippaa ne uunivuokaan. Paahda pähkinät kuivalla pannulla ja lisää ne vuokaan. Kaada pannulle öljyä, kuutioi sipuli ja valkosipuli, kuullota pannulla niiden kanssa mausteet. Nosta kanat kyytiin, nopea käryytys pinnoille ja nosta vuokaan. Käytä ruokakerma pannulla jotta saat kaikki mausteet talteen ja kaada koko komeuden päällimmäiseksi.
Anna olla 175-asteisessa uunissa n. 50 minuuttia.
Maistuu ihan kotitekoiselta kinkkisafkalta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)