lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kanaenchiladas.

TAAAAAS kanaa. Kaivelin hetken blogiani, pääkoppaani ja Kotikokkia, näiden yhdistelmänä keskimmäinen keksi tämmöistä ohjetta. Lettuja olen tehnyt aiemmin makeana mutta kertaan tässä vielä tämänäkertaisen ohjeen;


Enchiladalettuset (viljattomat)

2dl maissijauhoa
2dl perunajauhoa
1½tl ruususuolaa
4 kananmunaa
6dl maitoa.

Sekoita ensin kuivat aineet keskenään pienessä kulhossa. Isommassa vatkaa sekaisin munat ja 4dl maitoa.
Jätä tekeytymään puoleksi tunniksi, ennen paistamista lisää vielä viimeinen 2dl maitoa.
Paista lettuset pannulla tavalliseen tapaan öljyn kanssa :)

Kanatäyte
400g kanasuikaleita
1 tlk tomaattimurskaa
1-2dl tuoretta pilkottua ananasta
1 sipuli
valkosipulinkynsiä maun mukaan
mausteet (grillimauste, paprika, curry, chili, kaneli)
1dl ruokakermaa
1 suippopaprika pilkottuna

Pieni sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit pannulla ja lisää sekä ruskista kanasuikaleet. Heitä joukkoon mausteet ja tomaattimurska, sekä paprika. Anna hautua hetki ja lisää sitten joukkoon ruokakerma sekä ananas. Jätä hautumaan miedolle lämmölle (1-2) niin, että seos sakenee. Itse paistoin lettuset tässä vaiheessa toisella pannulla.

Täytä letut kanamuhennoksella, täytteen määrä riippuu lettujen koosta. Itse sain tästä kymmenkunta enchiladaa tehtyä. Ripsuttele päälle juustoa ja paista 200-asteessa niin että juustoraaste ottaa hieman väriä.

Tarjoa vihersalaatin kanssa ja naminami! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neuvoja, kysyttävää tai mielipiteitä? Heitä rohkeasti viestillä! :)